Succes verhalen

"Mijn dochter heeft een Schateiland Expeditie workshop gedaan. Ze heeft een hele leuke middag gehad en nieuwe dingen over zichzelf geleerd. Ze vond Diane een erg lieve mevrouw zei ze toen ze terug was. Zeker aan te raden!"

Diane heeft Thijs gecoacht, samen hebben zij de schateiland expeditie gedaan. Thijs vond het erg leuk en kon goed zichzelf zijn tijdens de coaching. Diane is erg lief en open, heeft geduld en maakte echt contact met Thijs. Daarnaast kon ze ons als ouders ook helpen met tips en hield ons op de hoogte van de voortgang in de coaching, erg prettig. Thijs heeft echt stappen gemaakt, daar zijn we blij om.

Een aantal kinderen uit mijn klas hebben schatgravers gedaan bij Pippipower! Kindercoaching. Een aanrader voor alle kinderen! Ze kregen veel meer zelfvertrouwen en dat werkte door in de klas. Dat gun je toch elk kind!

"Ik ben door Schatgravers meer over mezelf te weten gekomen. Bijvoorbeeld: kinderen gaven me kaartjes waarop stond dat ze me lief en aardig vinden. Dat wist ik niet."

"Ik heb geleerd over mezelf. Af en toe dacht ik dat mensen mij irritant vonden, maar nu weet ik dat dat niet zo is. Ik heb meer zelfvertrouwen."

"Ik heb geleerd hoe andere mensen naar je kijken en ook hoe jij jezelf vindt. Mensen vinden mij stoer, snel en slim. Ik heb ook geleerd meer voor mezelf op te komen en anderen te troosten."

"Het allerleukste was het spel Schatten ontdekken. Mijn doel was meer zelfvertrouwen. Ik heb geleerd dat als ik een doel heb, ik niet te snel moet opgeven. Ik vond het heel leuk!"

"De kinderen waren heel enthousiast en hebben er veel aan gehad!"

Stuur mij een berichtje

Heb je interesse en wil je meer informatie?

Neem gerust contact met mij op!

Vragen?

06-2475 2346 

Mail

diane@pippipower-kindercoaching.nl

Adres

Bep van Klaverenstraat 8, 2134CM Hoofddorp

© PippiPower Kindercoaching

KvK 74052314 - BTW NL001531519B05

Happily designed by Vanja Lakerveld - www.onepointfiftysix.com