Ervaringen

O, deze mevrouw ziet er lief uit, daar wil ik wel mee praten, zei onze tienjarige dochter. Onze dochter bleef tegen dezelfde sociale problemen op school oplopen en het leek ons een goed idee er eens iemand van buitenaf mee mee te laten kijken.

Diana is professioneel coach maar bovenal een gouden vrouw die een gemoedelijke en veilige sfeer weet te creëren in haar praktijk. Het kind gaat en staat boven alles en dat voel je. Op allerlei creatieve manieren heeft ze met onze dochter gewerkt wat leidde tot een bijzonder mooi eind resultaat.

Onze dochter weet nu heel goed wat haar kwaliteiten zijn, wat ze mag laten zien, waar ze nog in kan leren en daarbij heeft ze goed kunnen benoemen wat haar emoties in deze situaties zijn.

Wij zijn heel tevreden. Dank je wel voor je lieve hulp Diane!

Wij zijn bij Diane terecht gekomen voor onze dochter van 8 die echt niet lekker in haar vel zat. Ze was heel onzeker en vaak verdrietig. Diane heeft haar met de coaching sessies op een speelse en creatieve manier inzicht gegeven in haar kwaliteiten en dat heeft haar zelfvertrouwen een enorme boost gegeven, ze is weer vrolijk! Diane, heel erg bedankt voor alles 🙂

Diane is een ontzettend lieve vrouw. Ze straalt rust uit en heeft ontzettend veel geduld. Mijn dochter had wat meer tijd nodig om over haar gevoelens te durven praten en diane wachten geduldig tot zij er klaar voor was. Ze ging met plezier heen en heeft ontzettend veel geleerd. Ze hebben samen op een speelse manier de krachten van mijn dochter gezocht en dat heeft haar een ontzettend fijn gevoel gegeven. Haar schoolprestaties zijn omhoog gegaan omdat ze lekkerder in der vel zit en haar boosheid duurt minder lang.

Zoo blij dat PippiPower op ons pad is gekomen. Mijn dochter gaat met heel veel plezier naar Diane toe, het is echt even haar tijd. Ik zie hoe positief ze zich ontwikkeld en welke mooie stappen ze maakt. Dit heeft heel veel effect op haar zelfvertrouwen waardoor ze steeds steviger in haar omgeving komt te staan. Voor haar is Diane / PippiPower een veilig, lief en vooral gezellig plekje waar ze zelfs heerlijk kan kletsen en waar goed naar haar geluisterd wordt.

“Mijn dochter heeft een Schateiland Expeditie workshop gedaan. Ze heeft een hele leuke middag gehad en nieuwe dingen over zichzelf geleerd. Ze vond Diane een erg lieve mevrouw zei ze toen ze terug was. Zeker aan te raden!”

Diane heeft Thijs gecoacht, samen hebben zij de schateiland expeditie gedaan. Thijs vond het erg leuk en kon goed zichzelf zijn tijdens de coaching. Diane is erg lief en open, heeft geduld en maakte echt contact met Thijs. Daarnaast kon ze ons als ouders ook helpen met tips en hield ons op de hoogte van de voortgang in de coaching, erg prettig. Thijs heeft echt stappen gemaakt, daar zijn we blij om.

Een aantal kinderen uit mijn klas hebben schatgravers gedaan bij Pippipower! Kindercoaching. Een aanrader voor alle kinderen! Ze kregen veel meer zelfvertrouwen en dat werkte door in de klas. Dat gun je toch elk kind!

“Ik ben door Schatgravers meer over mezelf te weten gekomen. Bijvoorbeeld: kinderen gaven me kaartjes waarop stond dat ze me lief en aardig vinden. Dat wist ik niet.”

“Ik heb geleerd over mezelf. Af en toe dacht ik dat mensen mij irritant vonden, maar nu weet ik dat dat niet zo is. Ik heb meer zelfvertrouwen.”

“Ik heb geleerd hoe andere mensen naar je kijken en ook hoe jij jezelf vindt. Mensen vinden mij stoer, snel en slim. Ik heb ook geleerd meer voor mezelf op te komen en anderen te troosten.”

“Het allerleukste was het spel Schatten ontdekken. Mijn doel was meer zelfvertrouwen. Ik heb geleerd dat als ik een doel heb, ik niet te snel moet opgeven. Ik vond het heel leuk!”

“De kinderen waren heel enthousiast en hebben er veel aan gehad!”

© Durfje Daantje 2023

KvK 74052314 – BTW NL001531519B05