Blogs

30 mei 2019

De nacht van het kind

Pippi doet alles anders dan andere kinderen.

Zo slaapt Pippi met haar voeten op het kussen. Volgens haar is dat de enige manier om goed te kunnen slapen. 

Een goede nachtrust is voor ieder kind enorm belangrijk. Wanneer je als kind net als Pippi zorgeloos en lekker kunt slapen heb je overdag volop energie voor een fijne actieve dag.

Na een goede nachtrust kun je je beter concentreren op school en ben je fit genoeg om lekker te bewegen. Dit is goed voor je ontwikkeling en je wordt er een blij kind van.

Helaas zijn er veel kinderen die door verschillende omstandigheden niet rustig kunnen slapen. Voor deze kinderen is het hierdoor heel moeilijk om een zorgeloos en blij in het leven te staan.

“Wereldwijd liggen miljoenen kinderen wakker. Vanwege hun handicap, omdat het thuis niet veilig is, omdat ze ernstig ziek zijn of omdat ze niet naar school kunnen. Op 1 juni blijft Nederland tijdens de Nacht van het Kind massaal wakker om op alle mogelijke manieren geld op te halen voor kinderen in nood. Om al die kinderen weer een goede nachtrust te geven en ze kind te laten zijn.” www.nachtvanhetkind.nl

Misschien kunnen we er met elkaar voor zorgen dat deze kinderen binnenkort weer lekker en zorgeloos kunnen slapen en hierdoor weer een blij kind kunnen zijn.

Diane Lakerveld 

Als je dit artikel leuk vindt en misschien voor anderen interessant, mag je het natuurlijk delen!

Vragen?

06-2475 2346 

Mail

diane@pippipower-kindercoaching.nl

Adres

Bep van Klaverenstraat 8, 

2134CM Hoofddorp

© PippiPower Kindercoaching 

KvK 74052314 

Happily designed by 

Vanja Lakerveld – www.onepointfiftysix.com